Norge

I helgen var vi i Norge för en riktig agility-weekend. Jag lyckades såklart tajma en förkylning lagom till denna veckan så min röst och mitt flås var inte riktigt på topp.
Men vilken helg, vi hade sååå kul och Trigger var på sitt allra bästa agility-humör. Mjuk och fin i kroppen=) Tänk så bra han mår av simträningen.
Vi bodde på ett ganska fint hotell med värsting-frukost och fin-middag på kvällen. Lite väl lyhört tyvärr och då märks allas ouppfostrade hundar som skäller en del:(
Det var två officiella klasser varje dag och utöver det var det en tunnelcup och en öppenklass.
Generellt var det riktigt svåra banor, för svårt för oss (mig) men det var en riktig utmaning! Trigger valde denna helgen till att träna tjuvstarter så det får vi jobba på innan nästa säsong. Men visst blir extra spännande när han kommer farandes som ett jehu innan man är med i matchen ;-P
Hoppklass-loppet på söndagen lyckades vi nolla och jag var supernöjd med vår insats bland den värsta konkurrensen vi mött. Nu har vi mycket att träna på inför nästa säsong och jag hoppas att vi får upp formen lite tidigare än i oktober som nu, haha.

Vårt hopp-lopp:

Annons
Detta inlägg publicerades i Agility, Borderterrier och märktes , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Norge

  1. goodgirlanna skriver:

    Trigger kicked BT-ass. :);)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s