Synd att hon är så förvirrad…

Ja, det är väl milt uttryckt. Vi var i Karlshamn igår och tävlade. Jag frös konstant hela dan och kände mig som ett kylskåp. Inte blir det bättre när man dessutom inte kan komma ihåg banan och är skitnervös inför klass 3.
Jag vet egentligen inte varför jag är så nervös för just klass 3, men en stor del är ju nog (förutom att jag aldrig kan komma ihåg banan) att jag har byggt upp en enorm press på mig själv i några år nu. Äntligen har jag en hund som är hur bra som helst och ger ALLT alltid och jag har verkligen kämpat, tränat och gett nästan mer än allt jag har under en lång tid. Ibland vill jag bara låna ut honom till nån annan, tycker att han förtjänar bättre, men samtidigt så nej. Han är bäst min älskade Trigger, jag har planerat och fött upp honom själv, uppfostrat honom från den dagen han föddes och jag har själv tränat honom. Han är helt enkelt MIN,bara MIN och vi hör ihop. Jag tänker inte ge upp, nu ska det bara tävlas och tävlas och nån jäkla gång ska det väl lossna??

Jag bjuder på denna, bara för att det ännu en gång visar kvitto på vilken suverän hund jag har. Han gör verkligen ALLT för att göra rätt och så står den där förvirrade matten ivägen hela tiden!

Detta inlägg publicerades i Agility, Borderterrier. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s