Rävjakt.

Humlan – Mickel 1-0

Söndagen spenderades i regnet ute i skogen. Av tre gryt blev det endast ett som vi släppte hund i. Det var ju Humlans tur efter att fått alldeles för många tomma gryt under säsongen.
Humlan var nere kanske 10-15 minuter och vi hörde det rumla under marken och hon skällde. Då kikar det upp en räv, ser den ena skytten och dyker ner igen. NEJ! Nu blev jag nervös. Den vill ju vekligen inte upp igen nu när den sett oss. Bara den inte tar strid med Humlan.
Men det gick ca 10 minuter till och vi hörde henne skälla hela tiden och sen kom den och Roger sköt och träffade. Ev, fanns det två rävar i grytet men när Humlan kom upp och var supernöjd med sin Mickel så valde jag att inte släppa ner henne igen.
Det var Rogers första vilt sen jägarexamen så han var nöjd. Jag är ju lite blödig och försöker inte tänka på räven utan på att Humlan lyckades och att räven inte längre kan ta ankorna vid sjön.

 


Ner som en westie upp som en räv? Nu är hon i alla fall nybadad och fluffig=)

Annons
Detta inlägg publicerades i Grytjakt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Rävjakt.

 1. linajord skriver:

  Fäller några tårar för räven-de är så vackra djur 😦 , men kan inte låta bli att tycka att det är så kul att Humlan verkligen är SÅ pass bra..än finns det hopp för rasen 🙂

 2. Biggan skriver:

  Både Roger och Humlan ser malliga ut 🙂

 3. Louise Thomson skriver:

  Grattis!
  Härligt med riktigt terriertremrament! Och Kennel SMASH och jag får än en gång glänsa lite, tack vare dig Linda! (enda sättet jag kan glänsa på nuförtiden, kul ändå)Stor kram Louise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s